ΠΑΡΜΠΡΙΖ

Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ

Soulis auto glass

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΑΡΜΠΡΙΖ SOULISAUTOGLASS

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΑΡΜΠΡΙΖ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΑΡΜΠΡΙΖ

SOULISAUTOGLASS ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΑΡΜΠΡΙΖ

 

Το παρμπρίζ (γαλλικά: pare-brise‎) ή ανεμοθώρακας ενός αεροπλάνου, αυτοκινήτου, λεωφορείου, φορτηγού ή τρένου είναι το εμπρόσθιο κρύσταλλο.

Τα παρμπρίζ νέας τεχνολογίας είναι κατασκευασμένα από αντικολλητικό κρύσταλλο ασφαλείας, το οποίο αποτελείται από δύο καμπυλωτά φύλλα γυαλιού με ένα διάφανο πλαστικό στρώμα ανάμεσα, και τοποθετούνται πάνω στο πλαίσιο του οχήματος κολλητά – συνήθως χρησιμοποιώντας υλικά από μείγμα πολυουρεθάνης και σιλικόνης.

Παλαιότερα τα παρμπρίζ ήταν κατασκευασμένα από ένα μόνο φύλλο γυαλιού το οποίο, κατά το στάδιο της παραγωγής, περνούσε από ειδικές διαδικασίες επισκλήρυνσης. Αυτά τα κρύσταλλα ήταν τοποθετημένα πάνω στο πλαίσιο με ειδικά ελαστικά ή ειδικές ελαστικές μονωτικές ασφάλειες. Οι ανεμοθώρακες νέας γενιάς συμβάλλουν στην συνολική ακαμψία ενός οχήματος.

Οι ανεμοθώρακες προστατεύουν τους επιβάτες από τον άνεμο, καιρικά φαινόμενα και διάφορα αντικείμενα όπως σκόνη, πετραδάκια και έντομα. Σε συνδυασμό με την οροφή ενός επιβατικού, ένα σωστά τοποθετημένο παρμπρίζ αυξάνει δραστικά την παθητική ασφάλεια του οχήματος ειδικά σε περίπτωση ανατροπής του αυτοκινήτου.

Soulis auto glass

Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες αυτοκίνητων

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε ζήτημα που άφορα της υπηρεσίες μας η της συμβουλές που θα σας είναι πολύ χρήσιμες μετά από 60 χρόνια εμπειρίας στο χώρο αυτοκινήτου.

+302103467826